x

Ivana ušla u Zadrugu i odmah održala bukvicu kćerki: Morala sam da zaštitim sina, sve nas vodim iz Srbije! Minina majka ostavila Karađorđa u emisiji uživo...

Ivana Vrbaški pričala je o stanju svoje kćerke, koja je prije nekoliko dana doživjela nervni slom poslije žurke.

Minina majka je objasnila kako je njena kćerka sve rekla u pijanstvu i za nju to nije bio "nervni slom" kako su svi rekli. Ivana je dobila priliku da razgovara sa svojom kćerkom, koja joj je odmah rekla da je danima boli stomak, a majka ju je savjetovala: 


"Ponašaj se normalno, neka misli ko šta hoće, tvoja majka nije folirant, prošla ke pakao napolju. Moram da zaštitim Borisa, zato sam izašla iz ovoga. Generalno sam super, kući sam, čekam tebe. Postoji jedan krug, u njemu smo Boris, ti i ja. To je moja porodica i mi se držimo zajedno i kada izađeš rješavamo stvari i idemo što dalje, sa ovog kontinenta.


On čovjek nije loš, poštuj ga, ne ulazi u svađu sa njim. Pozdravi Ljubu, nemam ništa protiv toga, ona meni djeluje normalno. Uživaj sa njom, znam da ti starije žene mijenjaju mamu ovdje. Tri miliona da mi ponude, ja Borisa ne mogu da ostavim, nisam folirant. Budi dobra, svi te volimo i podržavamo. Ako te vidim u krevetu sa nekim, platiću i pretući ću te. Moja zasluga je što je Karađorđe ušao i riješio sve sa kćerkom. Ja nju razumijem, kakva god da je."


Minina majka joj je donijela i brojanicu, koju je ona odmah stavila na ruku, pa su se kroz suze pozdravile. Mina je priznala svima da će otići u Australiju nakon što izađu iz rijalitija, kod izvijesnog "Vlade".



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.