x

Ivanišević: Đoković je najveći teniser svih vremena

Za nešto manje od dvije sedmice kreće pravi teniski spektakl .

Uskoro će krenuti i Adria Tour, projekt u organizaciji Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića. Kreće se u Beogradu 13. lipnja, a tjedan dana kasnije Zagar će ugostiti neke sjajne teniske zvijezde, između ostalog dolaze i naši tenisači Marin Čilić i Borna Ćorić.

Bivši hrvatski tenisač koji sada trenira Đokovića otkrio je za NOVU TV pojedinosti oko turnira.

'Možemo očekivati megaspektakl zahvaljujući ovoj nesretnoj koroni, kreće se iz Beograda, pa Zadar, Crna Gora pa Banja Luka. Osam nevjerojatnih tenisača, jedan iz kvalifikacijskog turnira koji će se održati dan prije. Prvi put sam direktor, malo sam i uzbuđen. Ali uz dobru ekipu u Zadru nadam se da će Hrvatska izaći u lijepom svjetlu. Zasad su sigurni Novak, Borna, Čilić pa koliko sam čuo Zverev i Dimitrov' - započeo je Zec.

Ivanišević se osvrnuo na Đokovića, ali i rasprave oko toga tko je najbolji svih vremena.

'Novak je počeo nevjerojatno, 18 pobjeda zaredom, a ako ćemo pridodati one tri iz prošle godine, to je 21 pobjeda zaredom. On je psihički i teniski doveo svoju igru na jedan nivo kojem je bilo teško parirati. Što se tiče najboljeg, kad jednog dana svi završe karijeru, onda će se napraviti račun. Meni je tu teško govoriti, jer po meni je Novak najbolji i on je jedini koji može osvojiti kalendarski Grand Slam. Što se tiče Federera, ne treba ga otpisivati, ali mislim da on više neće osvojiti GS. Meni je Novak najveći tenisač svih vremena, a hoće li to napraviti rezultatski, ja se iskreno nadam' – zaključio je Ivanišević.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.