x

Ivanović pljuvao po kolegama: Jovana i Srđan su debili!

Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i urednik zabavnog programa Prve televizije Ivan Ivanović šokirao je javnost kada je odlučio da jasno pokaže da se ne slaže sa temom koju su njegove kolege Jovana Joksimović i Srđan Predojević obrađivali u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom", pa je uz njihovu fotografiju iz studija napisao pogrdan komentar.

Naime, Ivan je postavio fotografiju na kojoj Jovana i Srđan vode emisiju, dok je kajron obavještavao da pjevač Darko Lazić trpi jake bolove i traži drogu od ljekara, te ga je zaokružio. U opisu slike Ivan je direktno prozvao kolege komentarom: "Upotreba ovih informacija može te samo učiniti mentolom. Debilarijum na Prvoj."


Objava poznatog voditelja je potom izazvala salvu komentara na društvenoj mreži Tviter, a dok su neki tvrdili da je Ivanović pred otkazom, pa zbog toga vrijeđa kolege, nekolicina ljudi je stala i na njegovu stranu.


Jedan od komentara je glasio: "Ivan nije ništa loše mislio o Jovani i Srđanu, već kritikuje režiju i urednika. Ipak, Joksimovićka i Predojević jesu za kritiku jer su donijeli dosta seljakluka sa prethodne televizije." Bilo je i onih koji su bili ubijeđeni da je sve pogrešno shvaćeno, pa su dali objašnjenje: "Čitam komentare i ne vjerujem. Ivan je zaokružio na šta misli, a ne Jovanu i Srđana", pokušali su Ivanovićevi pratioci da opravdaju njegovo ponašanje.


Međutim, kako stoje stvari, Ivan je, po svemu sudeći, shvatio da je njegov komentar mnoge šokirao, pa je nakon što smo pokušali da stupimo u kontakt s njim preko svoje saradnice Sanje Nešić poručio da "nema komentar".


S druge strane, Ivanove kolege sa Prve televizije pokušavaju da opravdaju Ivanovića navodeći da se samo šalio.

- Ivan je sigurno komentarisao emisiju Srđana i Jovane jer je prije nekoliko dana u studiju bio čovjek koji je tvrdio da je Zemlja ravna ploča. Snimak njegovog gostovanja je postao hit na internetu, pa je vjerovatno želio da se nadoveže na čitavu priču - kaže jedan od zaposlenih sa Prve televizije koji je želio da ostane anoniman.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.