x

ne mogu da sakriju sreću

Iz Londona stižu fotografije i potvrda prelijepe vijesti: Kćerka i zet Željka Mitrovića više ne kriju, dočekali su taj dan!

Da su kćerka i zet Željka Mitrovića jedno u drugom pronašli ono o čemu su oduvijek maštali možemo zaključiti na osnovu gotovo svakodnevnih objava koje oni dijele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Romantična putovanja i egzotične destinacije koje uvijek posjećuju zajedno dovoljno govore o privrženosti jedno prema drugom, dok na fotografijama ne manjka ni luksuza koji samo upotpunjuje bajkovit život zaljubljenog para. Neizmjerna ljubav i pažnja koje svojoj dragoj pruža Ilija, mladi nasljednik "kralja uranijuma", osvojile su srce prelijepe Kristine i što je najbitnije zadržale je pored njega.


Naime, kćerka i zet Željka Mitrovića imaju veliki razlog za slavlje, oni obilježavaju godišnjicu svoje ljubavi, što su i objavii na "Instagramu", a fotografije iz luksuznog apartmana u Londonu, gdje su inače golupčići svili svoje gnijezdo, izazvale su veliku pažnju javnosti.


Čestitke povodom ovog bitnog datuma nisu prestajale da se nižu i svi se slažu da Ilija lijepu Kristinu drži kao malo vode na dlanu, pa se kćerka medijskog maga pohvalila srcem napravljenim od mnoštvo latica ruža, a nije izostalo ni skupocjeno piće kojim su nazdravili za svoju ljubav.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.