x

posrećilo mu se

Iz Tešnja pravo u Beograd na vodi! Nerminu upala kašika u med i ne žali se: Bog me je pogledao!

Od kada je ponio titulu nove „Zvezde Granda“, život Nermina Handžića potpuno se promijenio, a on priznaje da živi svoj san.

Njegova mentorka, Viki Miljković, radi punom parom sa mladim pjevačem sa kojim i nastupa, a Nermin tvrdi da je dobio još jednu porodicu tokom takmičenja.

– Imao sam takvu sreću, Bog me je pogledao što sam upoznao Viki i Tašketa. Ona se za mene borila u prvom krugu najviše, i od početka su se oni ponašali prema meni kao roditelji. Kada sam u Beogradu ja živim sa njima– otkrio je pobjednik koji trenutno živi na relaciji Tešanj- Beograd.


Kada je u srpskoj prijestonici, pjevač boravi u najelitnijem dijelu grada gdje Miljkovićeva i njen suprug posjeduju nekretninu, a tokom gostovanja na Grand televiziji voditeljke Vesna Milanović i Dragana Katić složile su se kako mu je upala kašika u med sa čim se i on složio.


– Nisam mogao ni da sanjam ovo što se dešava. Mi smo se iz školske klupe prijavili da probamo, i mislio sam da ću se opet prijaviti ako ispadnem, ali nisam morao – sa osmijehom je istakao Handžić u emisiji „A sad malo mi“.

.

.

.

.

.

.

Izvor: grand.nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.