x

Iza kulisa najveće rijaliti obmane: Teodori uništena karijera, pjevačica ne prestaje da plače!

Nakon završetka rijalitija, u junu 2018., Teodora i Anđelo su nastavili vezu, ali su ubrzo objavili kako su raskinuli. Kako Rijaliti magazin saznaje, Teodora i Anđelo obmanuli su milionski auditorijum jer nikada zapravo nisu ni prekidali romansu, već su zbog pritiska javnosti odlučili da se viđaju tajno.

Naime, Teodora je u panici jer se saznala dugo skrivana tajna, a njena menadžerka Sandra kuka da joj je uništena karijera, koja je kako tvrdi izvor blizak redakciji sve zakuhala i osmislila.

- Sandra menadžerka je sve zataškala i napravila lažni prekid njihove veze, tačnije medijski raskid, da bi Teodora bila tražena i radila misleći da će je vlasnici klubova i menadžeri zvati više kad je slobodna. Oni ne da nisu raskidali nego su u Turskoj na moru zajedno.


- Otkad se saznalo Teodora samo plače dok je Anđelo tješi u sobi iz koje ne izlaze u hotelu Adam i Eva u Turskoj. Sandra je napravila toliku paniku da joj sve vrijeme nabija pritisak da joj je karijera uništena. Oni su uplatili 12 dana od čega je ostalo jos 7, ali im je po svemu sudeći odmor već prisjeo- tvrdi naš izvor blizak rijaliti zvijezdi.

Podsjetimo Teodora je uvijek i u toku trajanja Zadruge govorila da joj je karijera iznad svega te da ova njena tajna i sve nije nešto što nas može začuditi, ona je dovođena i u vezu sa biznismenom Ćazimom Osmanijem sto je ona uredno demantovala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.