x

Izabrane najbolje brade Sarajeva! (GALERIJA)

U Sarajevu je u nedjelju prvi put održano takmičenje najboljih brada u organizaciji agencije Avatar. Najbolje brade u šest kategorija je birao regionalni žiri u sastavu Zoran Vukčević, Karlo Zagorac, Haris Šabotić i Alen Demirović. 

U kategoriji 'Najduži brkovi' pobjednik je Amar Karahmet čiji su brkovi dugi 24 cm, najbolju "bradu u špic" ima Dejan Stanojević, a najdužu bradu Zlatko Slatinac. Žiri je izmjerio 24 cm.

Žiri je odlučio da je najljepše oblikovanu bradu imao Damir Mustafić, a nagradu za najbolji stajling odnio je Leonard Valenta. U kategoriji "Najbolja kocka brada" pobjednik je bio Aldin Poško.

Posebnu kategoriju najljepših brada birale su dame iz javnog života BiH, Džejla Glavović, Saša Zvizdić i Merima Darman, a one su odlučile da je najbolji bio Mirza Delić. Njegov trud i njegovanu bradu nagradili su vikend vožnjom u novom vozilu First Class Das WeltAuto.

Svi posjetioci su imali priliku da uživaju u zanimljivom programu, ali i saznaju novine iz svijeta muške kozmetike i preparata za njegu lica i brada.

Izbor najboljih brada grada privukao je bradonje iz svih dijelova BiH, bilo je tu takmičara iz Sarajeva, Bugojna, Bihaća, Zenice, Tuzle...


Foto: Mirnes Mašić/Ekskluziva.ba
Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.