x

IZAŠAO IZ RIJALITIJA ZBOG SAZNANJA DA IMA RAK? Aleksandar Požgaj hitno napustio Parove!

Aleksandar Požgaj napustio je vilu "Parova" iz zdravstvenih razloga. Požgaju je na pregledu kod urologa utvrđeno da je došlo do nekih promjena koje je potrebno pratiti. Naime, potrebno je da njegovo stanje prate stručnjaci, te je on  napustio rijaliti kako bi se liječio.

"Obezbijedili ste mi najbolje stručnjake. Postoji ta mrlja koja se širi i mora da se prati", rekao je Aleksandar.

Njegovi poslednji rezultati su dobri, ali je potrebno da odradi nove preglede.

"Uradili smo sve kod najboljih doktora, tumor markere, uradićemo i ponovo i ja vjerujem da će sve biti u redu. Obećavam da ću se vratiti kada sve prođe, nadam se i sa mojom Ivanom", rekao je Aleksandar.

Parovi su ispratili Požgaja iz vile "Parova", oni sa kojima je imao nesuglasice izvinili su se, učesnice rijalitija su pustile suzu i poželjele su mu sreću i da sve ispadne kako treba.

(Happy)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Prijavite se za hitne zajmove i hipoteke, osobito na putovanje xmas zajam, jeste li bili stalno spušteni od strane vaših banaka i drugih Financijske institucije, mi u JORGE FINANCIJSKOJ AGENCIJI Ponudimo zajmove od 1.000 do 500.000.000 u bilo kojoj valuti koju morate biti 18 godina i više da se prijavite, odgovorite odmah putem e-pošte [email protected] za više informacija. NUDIMO SLJEDEĆE VRSTE KREDITA IZNOSA: Zajmovi za konsolidaciju duga * Poslovni zajmovi * Osobni zajmovi * Početna zajmovi * Car Finance * Komercijalni zajmovi * Ulaganja u zajmove NAPOMENA: Mi vam dajemo zajam uz nisku kamatnu stopu od 2% i trajanje kredita od 1 do 25 godina kako bi vratio zajam. Ako imate bilo što od gore navedenog problema, mi vam možemo pružiti veliku pomoć, ali želim da vi to učinite shvatiti da dajemo zajmove po kamatnoj stopi od 2% kontaktirajte e-mail: [email protected] Lijepi Pozdrav