x

OTPOČELI NOVI ŽIVOT

Izbjeglica iz Ukrajine zbog koje je Britanac ostavio porodicu je djelomično slijepa, on brine o njoj!

Britanac koji je ranije ove godine ostavio ženu i dvoje djece kako bi pobjegao sa izbjeglicom iz Ukrajine kojoj je porodica prethodno pružila dom, otkrio je pojedine detalje svog novog života.

Tony Garnett i njegova supruga Lorna su, podsjetimo, u maju otvorili vrata svoga doma za 22-godišnju ukrajinsku izbjeglicu Sofiju Karkadim. Međutim, nakon samo 10 dana, Britanac je "shvatio" da je zaljubljen u nju te spakovao svoje kofere i ostavio svoju porodicu kako bi započeo novi život.

Njihovu, kako je nazivaju "sebičnu i hirovitu" priču, mnogi su osudili, a sada je poznato kako par živi nakon dva mjeseca.


Ovaj 29-godišnjak svjestan je da su on i Sofija izazvali bujicu nezadovoljstva i optužbi po društvenim mrežama, gdje su se često susretali i sa prijetnjom od peticija za njenu deportaciju. Međutim, to nije njihova jedina briga.

Tony je otkrio kako je odustao od rada u smjenama kako bi se mogao posvetiti svojoj partnerici koja je djelomično oslijepila.

Naime, Sofija je pretpjela infekciju oka na putu za Ujedinjeno Kraljevstvo zbog čega je morala na operaciju, a sada se suočava sa oporavkom koji bi trebao trajati šest mjeseci, prenosi Daily Mail.


Unatoč problemima, par i dalje insistira kako su oni sretni te kako je Tonyjeva odluka da ostavi svoju porodicu bila "svjesna i promišljena".

"Anthony i ja smo dobro. Prvo što želim reći je da nisam nikoga ukrala od porodice. Bila je to odluka 29-godišnjeg muškarca koji se ima pravo zaljubiti, biti sretan i birati s kim će biti. Druga stvar, zar stvarno mislite da neko može biti otet od sretne porodice u 10 dana?", rekla je Sofija.

Potvrdio je to i Tony.


"Ja nisam čudovište. Mirno spavam. Spasio sam Sofiju od rata i zlostavljanja u Ukrajini. Prije sam dosta toga trpio zbog djece. Sada sam učinio pravu stvar. Dobijam razne poruke od muškaraca koji mi govore da bi voljeli da mogu postupiti isto", rekao je.

Tony na svom Instagramu ima par fotografija, među kojima su i one njegovih djevojčica, a na njima je isključio opciju za komentarisanje.


Njihova majka Lorna, ranije je otkrila kako je od početka bila sumnjičava jer je primijetila kako Sofija radi sve kako bi privukla pažnju njenoga partnera. Naposlijetku, sumnje su se obistinile, a Lorna je Ukrajinku istjerala iz kuće.

Ipak, nije očekivala da će za njom poći i Tony.

Par je priznao da je to bila "ljubav na prvi pogled", ali su poštovali granice i insistirali da se "ništa nije dogodilo" sve dok nisu otišli iz zajedničkog doma Tonyja i Lorne.

.

Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.