x

IZDAO SESTRU: Adam Đogani sa Stanijom pričao o Luni!

Stanija Dobrojević i Luna Đogani imale su u toku sastanka veliku raspravu, a sve zbog Vladimira Tomovića. S obzirom na to da je Đoganijeva etiketirana kao ljubavnica, pojedini ukućani koriste svaki trenutak kako bi je na to podsjetili i dovodili u priču sa Crnogorcem. 

Ukućanke su vrijeđale jedna drugu, a onda je Stanija odlučila da porazgovara sa Adamom Đoganijem i razriješi cjelokupnu situaciju.

- Dok je išla svađa, ona je meni svašta rekla. I onda dolazi ona da mi kaže da je ona Đoganijeva i da je dijete poznatih roditelja. Ja se izvinjavam, ali uopšte ne mislim na njih. Ona je mene toliko iznervirala da sam ja njoj rekla da se petlja slobodno. Ona je večeras tražila rat. Ustala je sa Zerinom mene da napada - rekla je Stanija.


- Sve si izvukla iz konteksta, nije uopšte tako mislila. Znam da je vještačko. Ne folira se, nego je nešto... - branio je Adam svoju sestru.


- Ona ne trpi ovo, voli da bude u centru pažnje. Mogla je da sjedi i kao gospođica da iskulira i ništa se ne bi desilo - tvrdila je Stanija.


- Reći ću ja njoj ovo, pričaću sa njom. A onaj Nikola koliko traži kadar, izgubio je Natašu zbog svega. Luna i ja smo najmanje pričali o ovome, ali sklanjaću je od te priče, to joj ne treba - rekao je Adam.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.