x

Izgubila podršku majke?! Anabela: Lunu više i ne gledam!

Aktuelna zadrugarka Luna Đogani privukla je veliku pažnju kako u prvoj, tako i u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga". Prvu sezonu obilježila je njena ljubavna veza sa Slobom Radanovićem, koji je tada bio oženjen, dok u aktuelnoj svi prate njen buran odnos sa Markom Miljkovićem. Neko ko je uvijek bio uz Lunu su svakako njeni roditelji Gagi Đogani i Anabela Atijas, koji su bili u dobrim odnosima, ali se to promijenilo kada se denser naljutio na svoju bivšu ženu zbog njene izjave.

I dok se on oglašavao u medijima, Anabela je mudro ćutala sve do sada, kada je progovorila i prokomentarisala sve aktuelnosti.

Anabela je prokomentarisala Lunin odnos sa Markom Miljkovićem i cimerkom Stanijom Dobrojević.

- Nisam uopšte u fazonu sad da dajem neke izjave, baš sam u posljednje vrijeme slabo bila pri televiziji, čujem eventualno da li se dobro drži ili ne drži. Sada sam u nekoj fazi, da bih je dočekala što bolje, izbjegavam sve. Nisam kompetentna, što bi rekli. Ne volim da komentarišem nešto što ne gledam, ne zato što ne volim da gledam, jednostavno ne stižem, imam još dvoje djece, sad sam malo prikočila, eventualno nešto preko mreža vidim i to je to - rekla je Anabela.


Ono o čemu se mnogo polemisalo kako u "Zadruzi", tako i u javnosti jeste Lunina izjava da je sanjala kako se njena majka i pjevačicin suprug Andrej Atijas razvode. Anabela je priznala da to nije znala.

- Duša moja, nisam to znala. To je vjerovatno jer joj nedostajemo, bitni smo joj, ona stvarno ima divan odnos sa Andrejem, on je njoj prije svega prijatelj pa onda očuh, mislim da joj je važno da on ostane u našoj porodici. Plaši se toga, ali nema zaista čega da se plaši. Mi jesmo imali faze kad smo bili iscrpljeni od svega, prošli smo kroz pakao svako ponaosob i izašli smo jači iz svega i biće sve u redu - rekla je Anabela.

Pjevačica je priznala da jedva čeka da se "Zadruga" završi i da ponovo bude sa svojom kćerkom.


- Brojimo sitno, iskreno, mnogo sam srećna, mnogo mi fali, ona je meni sve. Nije to samo odnos majke i kćerke, nas dvije smo mnogo toga prošle zajedno, vidite i sami koliko je ona vezana za mene. Nije to nastalo tek tako, neka zasluga je u pitanju, bliskost između mene i nje. I to što kažete da me sanja, sanjam i ja nju i lakše mi je da je ne gledam, eventualno se informišem, pitam kako se drži, nekad neće da mi kažu da me ne opterete, to mi je dovoljno, vidim po sličici kad je tužna, to mi teško pada i dobro je što nisam gledala, onda vidim da je srećna i nasmijana, onda mi bude bolje, govorim "Ljubavi, čekam te", komuniciramo na svoj način - iskrena je Anabela.

Anabela je dala kratak komentar o odnosu sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

- Nemam nikakav komentar - zaključila je Anabela.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.