x

bijesna

Izlaziš kao ljiga, varaš ženu, ne znam da li će ti preći preko Tare: Marija Kulić zgrožena ponašanjem repera, očitala mu bukvicu!

Nenad Aleksić Ša dijelio je Ani Bulatović budžet, a ponovo se umiješala Marija Kulić i posvađala sa reperom.

Ša je zamjerio Ani što nije dala svoje mišljenje o njemu, nego mišljenje "smradova", navodeći Mariju, a Kulićka se odmah pobunila. Reper je rekao da će Marija iz rijalitija izaći kao smrad.

"A ti ćeš da shvatiš da si najveća budaletina kada budeš vidio svoje klipove i budeš otišao kući. Sam si se uvukao u sr.nje, a onda ti ne odgovara. Ulaziš kao ljiga, izlaziš kao ljiga", ubacila se Marija.


"Ušao sam kao gospodin, izlazim kao gospodin. Tebe čovjek ubija od batina, barem da te k.tom ubija. Juriš k,tu po imanju, gledaš svaki moj potez. Bolesna si, ne gledam takve", rekao je Ša.

"Dajem Nadici srednji zbog kćerke. Tu sam za vas, ne igram rijaliti, zamjerim šta imam da vam zamjerim", govorio je reper.


"Ja ću da ti kažem šta si mi zamjerio. Isto što bi ti i tvoja Ljilja rekla. Bio si ljut danima. Zamjerio si što sam ja rekla da ti Sandra nije doktorica, a sada ti nije bila ni u prvih osam, a ti si njoj bio omiljeni", istakla je Nadica.


"Tako je. Ljigavštino, varaš ženu napolju, varaš ženu ovdje. Ne znam da li će ti preći preko Tare. Zato si se ucvilio. Tvoja žena je ljepotica, a ti ponižavaš takvu ljepoticu. Ovaj pacov ponižava takvu ljepoticu", govorila je Marija.

"U čemu je problem, šta miješate mene? Boli me baš k..ac, ne komentarišete me, ja vas ne komentarišem. Govorite o meni", urlala je Tara.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.