x

Između dvije vatre: Luna otkriva pravi razlog zašto još nije došlo do susreta Anabele i Marka!

Pobjednica rijaliti programa "Zadruga 2" Luna Đogani otkrila je u emisiji "Zadruga - Narod pita" u kakvim su odnosima njena majka Anabela Atijas i njen dečko Marko Miljković!

- Čitala sam razne teorije nakon rijalitija i to su samo nagađanja. Mamini kumovi su bili tu, a od slike koju sam okačila su napravili priču o trudnoći - rekla je Luna i priznala da dečka nije zapostavila.

- Moja ljubav nije u drugom planu. Nisam vjerovala da ćemo Marko i ja imati ovakav odnos, ali mi je drago što smo uspjeli da napravimo sve što smo htjeli u "Zadruzi". U njemu imam sve što mi je potrebno. Ne miješa mi se u posao, savjetuje me, prije svega mi je prijatelj. Mnogo mi znači njegova podrška. U svemu što radim je tu. Volim što ga sve zanima i sve pita, ne mora da bude fizički tu stalno.


Anabela i Marko još se nisu sreli, a Luna je rekla da će do toga uskoro doći.

- Doći će do susreta, bile su takve okolnosti da nismo stigli. Sve je okej, svi smo tim, mama je to podržala jer vidi da sam srećna. Iskreno, jedva čekam, bićete upućeni. Bitno mi je da demantujem sve, jer prave od moje mame nešto što nije, neku vješticu - izjavila je Đoganijeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.