x

Izvučena glavna nagrada velike nagradne igre Mercatora "Moje brendove potraži za novu Toyotu u garaži"!

 U prisustvu velikog broja naših kupaca i posjetioca Mercator centra Ložionička u Sarajevu, izvučena je glavna nagrada Velike nagradne igre Mercatora – Toyota Corolla. Sretna dobitnica koja će novogodišnje praznike dočekati sa izvrsnim novim automobilom je Nađa Efović, iz Sarajeva.

Velika nagradna igra Mercatora „Moje brendove potraži za novu Toyotu u garaži“ je trajala od 24.10.2019.g. na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine i završena je finalnim izvlačenjem. Naše vjerne kupce u Mercator centrima u Sarajevu i Banja Luci smo još 21.12. obradovali mnogobrojnim vrijednim nagradama, a po deset najsretnijih je otišlo kući sa novim Samsung Televizorom, veš mašinom Candy, mobitelom Samsung Galaxy A70 i frižiderom Candy.

U Nagradnoj igri su učestvovali svi kupci koji su u svim Mercatorovim prodajnim objektima kupili bar jedan artikl sa oznakom „Moji brendovi“ uz račun veći od 30 KM. Mercator je ovom prilikom podržao domaće i regionalne brendove, a uz sve to svoje kupce je nagradio vrijednim nagradama. I ovom prilikom, kompanija Mercator čestita svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama i želi sretnu i uspješnu 2020. godinu.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.