x

Ja pošteno zarađujem, ne širim noge: Milica Dabović bez dlake na jeziku o prodaji nošenih stvari!

Milica Dabović nedavno je počela da prodaje svoju garderobu preko Instagrama i uprkos raznim komentarima - ne obazire se, već gleda svoja posla i uživa u svakom trenutku.

"Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dijete. Meni ovaj novac dobro dođe da ja ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Vječito sam poklanjala i onda kada sam vidjela čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odjeću na raznoraznim Instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bi uradila", počela je ona, pa otkrila kako sada izgleda jedan njen poslovni dan.


"U poslu sam 24 časa, komuniciram sa ženama, majkama, kraljicama, caricama. Obožavam tu neku spontanu komunikaciju, ta njihova pitanja koliko šta košta... Garderobu prodajem i više nego povoljno. Smiješno mi je tako kad se cjenkam sa njima, to mi je toliko zabavno i oni mi izmamljuju osmijeh na lice. Uvijek izlazim u susret", napomenula je bivša košarkašica, pa se osvrnula i na osude javnosti.


"Mi smo takav narod, osuđujemo svakoga, čak i ovaj pošten način da zaradim, ja ne širim noge. 32 godine igram košarku i sretna sam i ponosna sam na sebe i ničega me nije sramota", zaključila je ona u Exkluzivu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.