x

ne vidi ništa loše u tome

Ja sam egzibicionista, imao sam s.ks pred 10 ljudi! Brutalna ispovijest Filipa Đukića: Bilo je bez pokrivača, svi su nas gledali!

Rijaliti igrač Filip Đukuić gostujući u emisiji "Kontra šou" na Kurir televiziji govorio je o svojim s.ksualnim iskustvima u rijaliti šou programima.

Na pitanje voditeljke Jelene Nikolić šta treba da se desi da imaš intimne odnose pred kamerama, Filip je rekao da ne zna i da se to desi spontano.

- Kako uđem, tako zaboravim na kamere. Čovječe, Ružica Veljković i ja smo imali s.ks pred desetoro ljudi bez pokrivača - rekao je Filip i dodao:


- Sjećam se kao da je bilo juče, pogledamo sa strane, a Gastoz nas gleda. Nama postane unutra sve to normalno, a zapravo nije normalno uopšte. To je taj kompas koji se izgubi sa realnošću. Nemam blam, znaš gdje sam ja sve imao s.ks na "Farmi".


- U poljskom toaletu, na ovčarniku, u štali... Nemam trip, zašta da imam trip, bolje to nego da se svađam sa nekim, psujem i bijem. Tako smo nastali svi mi, a ne tako kad nekog zašljamariš u facu - kaže Đukić.

Jovana Tomić, koja je učestvovala u rijalitiju "Surviver" otkrila je da s.ks pred kamerama ne bi imala ni u paralelnom univerzumu.


- Dovoljno je da znam da me gledaju roditelji. Svoju intimu baš volim da sačuvam za sebe - kaže Jovana Tomić.

Filip Đukić je rekao da je on egzibicionista, i kao takav normalno mu je da eksperimentiše.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.