x

JA SAM IZGUBILA SVE: Milan Milošević otkrio sadržaj POTRESNE PORUKE kojom mu je Ana Korać javila da joj je UMRO OTAC! (FOTO)

Vijest da je Ani Korać iznenada preminuo otac Mićko rano jutros pogodila je njene bivše cimere. Ana je cijelu noć provela kraj oca u bolnici u Ivanjici, ali on nije izdržao.

Anin prijatelj i bivši cimer iz rijalitija Milan Milošević otkrio je za Pink.rs sadržaj potresne poruke kojom mu je ona javila tužnu vijest, ali i detalje njegovog nedavnog susreta sa pokojnim Mićkom, koji je kako on kaže, bio zdrav i vitalan, a ništa nije slutilo na ovu tragediju.

- Ana mi je javila jutros tužnu vijest. Njen otac je bio vitalan čovjek, ništa nije slutilo na ovo. Preminuo je iznenada. U šoku sam, to je mlad čovjek, Ana je bila jako vezana za njega. Poslala mi je poruku ''Milane, ja sam izgubila sve''. Nisam znao o čemu se radi.


- Imao sam priliku da ostanem kod njih kada smo bili u Ivanjici za Nušićijadu gdje me je on ugostio najljubaznije, bio je u super snazi i izgledao je deset godina mlađe. Ana je veoma teško podnijela gubitak oca. Sutra idem na sahranu da joj pružim podršku - rekao je Milan.


Sahrana Aninog oca biće održana sutra u Ivanjici.

(Pink.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.