x

snimak od prije 5 godina opet kruži internetom

Ja sam joj dala pare, nije vratila: Dragana i Dara uhvaćene kako ogovaraju Miru!

Snimak od prije 5 godina koji je isplivao i privukao ogromnu pažnju javnosti pokrenuo je lavinu komentara.

Naime, snimak je nastao na snimanju emisije "Pinkove zvezde", a na njemu su Dara Bubamara i Dragana Mirković, koje su bile inače žiri.

Dara Bubamara i Dragana Mirković vodile su zanimljiv razgovor uoči samog početka snimanja, pa su se dotakle i izvjesne Mire kojoj je Mirkovićeva svojevremeno pozajmila veliku količinu novca.


- Ali, Mira jedno priča, drugo radi. Mnogo je negativna. Tražila mi je pare na zajam, ja joj nisam dala, pa me je kasnije pljuvala - otkrila je Dara svojoj koleginici i prijateljici na početku razgovora, a onda je Dragana rekla da je dotičnoj Miri pozajmila novac.


- Ja sam joj dala, bilo mi je baš žao, gubi stan. I to sam se čula sa službenicom iz banke, ona mi je rekla… Sama sam joj dala, jer sam ja takva - objasnila je Dragana, a Bubamaru je zanimalo da li je Mira taj novac vratila. Kada je dobila odričan odgovor, kratko je rekla: "Sram je bilo!", nakon čega su prekinule ćaskanje.


Snimak njihove konverzacije privukao je ogromnu pažnju, a mnogi su odmah pomislili da je zagonetna Mira, zapravo, njihova koleginica Mira Škorić. Komentari su samo pljuštali.

"Ma Mira Škorić", "Ovo su Miri Škorić pozajmile pare", " Ja mislim da je Škorićka", su samo neki od komentara. Video pogledajte ovdje. 

.

.

.

.

Izvor: Espreso


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.