x

nikad brutalnija

Ja šetam bogataše, a Maja sirotinju iz rijalitija: Ana Korać žestoko oplela! Starleta otkrila sve o novom dečku!

Ana Korać poručuje da je zauvijek završila s rijaliti životom jer je pronašla mir pored novog dečka, uspješnog biznismena iz Beograda kojem želi da rodi dijete. I dok starleta uživa u ljubavnoj idili, svojoj koleginici Maji Marinković, koja je, prema tvrdnjama mnogih, u svemu kopira, poručuje da od nje ima još mnogo da uči.

U intervjuu za Kurir Koraćeva, između ostalog, otkriva i kako dobiti skupocjene poklone kojima nju obasipaju milioneri.

Otkud ti u Beogradu? Čudno da nisi na nekoj egzotičnoj destinaciji?

- Idem u januaru, najprije da proslavim Novu godinu, pa ću onda malo da se sunčam.


U posljednje vrijeme nisi prisutna u javnosti.

- Malo sam se smirila, distancirala, prija mi da se odmorim. Ali to je u mom slučaju zatišje pred buru. Prija mi da me nema neko vrijeme. Sve mi je postalo dosadno, ljudi, komentari. Ne bih voljela da se povučem, i da želim, ne bih mogla. Ali trenutno uživam u prazničnoj idili, stiže Nova godina, Božić, poslije ćemo da pravimo skandale (smijeh).

Priča se da mijenjaš život iz korijena i da želiš da budeš dama, a ne rijaliti zvijezda...

- Distancirala sam se od rijaliti života. Ne pripadam ja tamo. Nije to za mene. Više me nećete gledati u tom projektu.


Maja te ne vadi iz usta u "Zadruzi"?

- Da. Pokušavam da uđem u njenu glavu i shvatim šta se tamo dešava. Kao da sam joj idol. Na neki način me gotivi, a u medijima sve najgore. Mrzi me što ne može da bude ja, a opet me i voli.

Kažu da te kopira od glave do pete, ali tvoji partneri su bogataši, a ona juri rijaliti igrače koje još i izdržava.

- Tačno tako, tu je omašila (smijeh). Tu se ne poklapamo. Pokušava ona, što se tiče oblačenja, ali ne može da bude Ana jer svako je osoba za sebe.


Je li Soraja Vučelić tvoj uzor?

- Ona mi je najbolja prijateljica. Nju baš volim i biće mi najbolja prijateljica cijeli život. Ne sjećam se da sam nekog kopirala jer sam uvijek voljela samo sebe.

Ostaješ li pri tome da i dalje voliš Davida Dragojevića?

- Dečko mi ništa nije loše uradio. Ostao mi je u lijepom sjećanju, ali ga ne volim kao muškarca.


Ti si takođe imala dečka koji je bio u rijalitiju, pa mafijaše, a sada si s dobrostojećim biznismenom kojeg kriješ od javnosti.

- Moj dečko je dobar i lijepo mi je sa njim jer uživam. Ne bih ništa mijenjala. Kliknuli smo na prvu. Upoznali smo se prije devet mjeseci. Ne želi da bude u javnosti, nije iz te priče iako bih odmah otkrila njegov identitet. Od njega sam dobila BMW 4, pažljiv je jako, kulturan i fin.

Kako uspijevaš da uloviš bogataše?

- To je stvar trenutka. Takvi muškarci nikada ne bi bili u vezi s, recimo, Majom. Ona nema ponašanje. Nju ne bih upoznala ni s prijateljima, a kamoli s nekim dobrostojećim muškarcima. Zamislite da izađemo, da mi se baca po restoranu. Da sam muško, bilo bi me blam da mi ona bude djevojka.


Kako se dobijaju stanovi i kola?

- To je sve do osobe, ako je neka ozbiljna veza, što da ne. Ako želiš nešto ozbiljno a tim dečkom, skroz je okej da ti kupi stan.

Da li bi sadašnjem dečku rodila dijete?

- Da. Ako bi se to sada desilo, ne bih se bunila. Samo je nekoliko godina stariji od mene. Taj dečko živi ovdje u Beogradu, jako mi prija. Prvi put da su mi se sve kockice poklopile. Volim ga i lijepo mi je.


Kada čuješ da si sponzoruša i pros..tutka, kako reaguješ?

- Oguglala sam na te komentare. Sve to dolazi od osoba koje su nezadovoljne svojim životom. Bitno mi je da sam ja srećna.

Plašiš li se da ti dečko ne traži da mu vratiš sve što ti je kupio ako dođe do raskida?

- Ma kakvi. Zamisli kada bih morala da vratim sve te poklone. To se ne vraća.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.