x

komentarisao

Jacques o Albininom nastupu: Ako se već moralo pokazati golo d.pe, zašto ga nismo vidjeli na televiziji?

Ponukan mnogim upitima, Jacques Houdek, hrvatski posljednji predstavnik koji je uspio ući u finale Eurosonga (2017. godine u Kijevu), odlučio je snimiti poduži video u kojem je komentarisao Albinin nastup, piše Slobodna Dalmacija.

Na samom početku 37 minuta dugog izlaganja čestitao je splitskoj pjevačici i cijeloj delegaciji.

- Čestitke mladoj, lijepoj, talentiranoj djevojci Albini, koja je dala sve od sebe, koja je u maniri maksimalne profesionalke odradila sve što se od nje očekivalo, započeo je Jacques pohvalivši i njezino znanje engleskog jezika.


- Kad kažem da su svi krivi, najmanje je kriva Albina. Možda je na trenutak bila malo drvena, možda je bila malo isplašena... Zar je to za zamjeriti curi od 22 godine koja nema veliko iskustvo? To joj je tek druga pjesma u životu, rekao je pjevač.

Dodao je kako nije bilo dobro što su iz hrvatske delegacije čija je šefica Uršula Tolj neprestano u medijima isticali kako će Hrvatska ove godine imati nastup kakav dosad još nismo vidjeli, da su  sigurno u finalu te kako od vremena Doris niko nije imao ovakvu podršku. Onda se opet dotakao same Albine.


- Možda je bila preentuzijastična s izjavama: "Mi smo razvalili, mi ćemo ući u finale, mi ćemo biti najbolji!" Ali to je isto poteklo iz ozračja tima pod čijim je ona velikim utjecajem. Je li pjesma najbolja? Pa nije, bilo je puno boljih pjesama, jačih vokalnih i scenskih izvedbi. Cijela priča s Albinom mi je puno bolje izgledala na Dori, stajling, kostim, šminka. Bila ja zakopčana, a opet s.ksi i lijepa. Urbana mlada cura koja će sad poharati.

Kad je u pitanju eurovizijski nastup Albine evo koje su Jacquesove zamjerke.


- To njeno lice nije režijski pokazano kako treba, žao mi je da nije iskorištena cijela velika bina Eurosonga, nego se Albinu i dečke stavilo na metar široki "catwalk" gdje moraš ostati drven i u plesu i u pjevanju. Prvo se bojiš da ne padneš dolje. Iza njenih leđa na led ekranu su se vidjeli pikseli, što je televizijska greška. Pa onda ružičasto svjetlo koje je sakrilo Albinino lijepo lice.

- Ne vidim razloga zašto se moralo pokazati golo d.pe? Ali ako se već to golo d.pe pokazalo u svim medijima danima prije, zašto ga onda nismo vidjeli na televiziji? Na kraju taj dio nismo vidjeli na nastupu. Čak ni na to nismo mogli dobiti bodove, ako se išlo na to, a išlo se.


- Ništa se nije dogodilo s njenom kosom, na Dori je to bilo puno divlje i razigranije... Sve je to bilo upečatljivije nego na Eurosongu. Meni se taj nastup činio kao da je sve dobro, korektno, ništa nije loše, dali su sve od sebe... Pa čak i plesači koji su tick tockeri i nisu profesionalni plesači, na njih se išto strateški što je odlična ideja. Drugi nastupi su bili bolje osmišljeni, do zadnjeg detalja. Naprosto tu nismo mogli doći do izražaja, kazao je Jacques, piše Slobodna Dalmacija.

.

.

.

.

Izvor: Slobodna Dalmacija

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.