x

SAD SE IZVLAČI

Jadranka pjevala da je jača od Srbije, sad promijenila ploču: Pjevala punim plućima "Srpkinja je mene majka rodila"!

Jadranka Barjaktarović navukla je bijes kada je prošle godine u Crnoj Gori otpjevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!, a sada je izgleda promijenila ploču.

Naime, na društvenim društvenim mrežama se pojavio snimak kako pjeva pesmu "Srpkinja je majka mene rodila" i to na jednoj privatnoj žurki.

Podsjetimo, pjevačica se poslije skandala pravdala da ju je ponijela atmosfera i da nije nikome htjela da naudi niti da ga uvrijedi.


"Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogriješi, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumijemo, nije mi bila namjera nikog da uvrijedim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvrijeđenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome", napisala je pjevačica tada i dodala da ju je ponijela atmosfera na mitingu pristalica Mila Đukanovića.

"Rekla sam da sam pogriješila, da nikakvu lošu namjeru nisam imala, atmosfera me je ponijela, pjevala sam onako kako su ljudi u publici pjevali sa mnom. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.