x

HOĆE SVE DA OSTAVI IZA SEBE

Jadranka prvi put u javnosti poslije skandala s pjesmom: Ko pjeva zlo ne misli! Ima poruku za sve u CG i Srbiji!

Pjevačica Jadranka Barjaktarović pokrenula je lavinu negativnih komentara kad je na jednoj proslavi u Podgorici pjevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a sada se prvi put u javnosti pojavila nakon spomenutog događaja.

- Na toliku količinu negativnih reakcija ne možete da ostate imuni. To je zlonamjerno ispolitizovano. Hajde da stavimo tačku na tu priču. Ko pjeva zlo ne misli. To je moj moto, to je odgovor na sve ovo - rekla je Jadranka.

- Svi u Srbiji, svi u Crnoj Gori, čuvajte se, trebalo bi da se svi posvetimo porodici, pravim vrijednostima, jedva čekam da se vratim muzici, baš želim to. Hvala vam što ste mi dali prostor da kažem šta imam. Još uvijek nemam Instagram profil, nisam otvorila butik, što se pričalo - dodala je pjevačica iz Crne Gore u emisiji "Šok tok".


Podsjetimo, Jadranka je naišla na veliku osudu javnosti kada je na jednom nastupu izmijenila stihove pjesme i otpjevala "Jači smo od Srbije". To je izazvalo i veliki revolt kod njenih kolega koji su tada njen potez prokomentarisali negativno.

Pjevačica Katarina Živković u tom periodu osula je paljbu po koleginici.


"To što je ona pjevala, to nije pjesma. Ona svađa bratski narod i to je podržala. Mi treba da se držimo zajedno jer smo bratski narod, a ona nakon toga nije rekla: "Izvini". Ja sam u životu imala milion lapsusa i to se dešava svima nama, ali kada prođe izvesno vrijeme, shvatiš: "Možda sam pretjerao, izvinite ako sam nekoga uvrijedila i povrijedila". Smatram da se ona slaže iza svega ovoga što je radila i ja nju više ne bih komentarisala. Samo bih apelovala na pjevače da se bave svojim poslom", izjavila je u "Premijeri".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.