x

Jadranka se konačno oglasila! Napravila novi Instagram profil i ovo napisala: Ima poruku za građane Srbije

Nakon što joj je stari Instagram profil ugašen zbog velikog broja prijava, Jadranka Barjaktarović otvorila je novi nalog, sa kog je sada prozvala kolege.

Jadranka Barjaktarović, koja se našla u centru skandala kada je na nastupu u Crnoj Gori pjevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", danima je u žiži interesovanja zbog svojih poteza.

Ona je sada obavijestila pratioce da ima novi Instagram profil, ali je i prozvala kolege.


- Sve je jasno i lijepo rečeno. Nećemo više o tome. Morate shvatiti da ne čitam poruke, samo ih izbrišem - napisala je najpre Jadranka, da bi potom nastavila:

A kolege i prijatelje smo takođe vidjeli. Niko stori da okači da reklamira moj novi profil. Traže ljudi da ideš od vrata do vrata da ih moliš. Sve patriote se sakrile u mišje rupe.

Jadranka se potom jutros uključila i u jutarnji program na televiziji Nova S.

- Znate onu narodnu – ko pjeva zlo ne misli. To je moj odgovor na cijelu hajku. U mom nastupu nije bilo nikakve namjere da ikoga uvrijedim. Ta emocija moja te večeri je bila isključivo pozitivna. Imala sam zakazan nastup, radila sam svoj posao. Nije prvi put da zabavljač izmijeni tekst za zabavi publiku. Ja sam poznata kao dobar zabavljač. To je sve. Jedan umjetnik ne može da pokvari odnose dvije zemlje. Sve je ovo zlonajmerno ispolitizovano, ja plaćam nečiju ostrašćenost. Kao što glumac ima tekst, tako i zabavljač odgovara željama publike - rekla je pjevačica i dodala:

- Nikad nisam gradila karijeru na skandalima. Sve sam to emotivno doživjela. Vidjećemo da li ću se vratiti u Srbiju i nastaviti karijeru. Ali mislim da mogu, narod razume naš zabavljački posao. Mi nismo ničiji, niko nas nije napravio, nama je bog dao glas. Nisam ja prva bacila kamen. Mnoge kolege iz Srbije u Crnoj Gori pjevaju crnogorske pjesme. To ne znači da ne vole Srbiju nego udovoljavaju publici. To svi radimo.

.


(Novi.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.