x

Jahta nas je pokosila dok smo pričali o svadbi: Potresna ispovijest vjerenika policajke koju je usmrtio sin biznismena!

Dok mediji bruje da je Osnovni sud u Kotoru prihvatio jemstvo bogatog novosadskog biznismena Milorada S., koji je za slobodu sina Marka S. (17) priložio nekretnine vrijedne 334.000 eura, porodica stradale policajke Maje Šljivančanin (31) i njen vjerenik Vladan Stanišić nadaju se da će tužilaštvo spriječiti Markov izlazak iz pritvora.

Stanišić, inače profesor na Policijskoj akademiji u Danilovgradu, nije se nimalo oporavio od nesreće 11. jula, u kojoj je maloljetni Marko, upravljajući jahtom po otvorenom moru kod Budve, prepolovio barku na kojoj je Stanišić bio sa vjerenicom, koja je radila u kriminalističkom sektoru Uprave crnogorske policije. Maja je na licu mjesta poginula, dok je on zadobio ozbiljne povrede na kičmi i bubregu.


- Povrede na tijelu su ništa u poređenju sa povredama na duši. Ove druge ostaju vječno jer smo Maja i ja sedam godina bili u vezi. Posljednja tri mjeseca smo živjeli zajedno. Nečija bahatost nam je napravila horor od života. Da je neko režirao priču, tako strašan kraj ne bi mogao da napravi. Usred razgovora o budućnosti, dok smo Maja i ja na maloj barci planirali kako ćemo sutradan da saopštimo njenima da hoćemo da se vjenčamo i da stvaramo porodicu, jahta nas je pokosila s leđa. Nastupio je prekid filma, totalni. Budim se i shvatam da više nema za mene najbitnije osobe na cijelom svijetu. Ostalo mi je da žalim i tugujem, a zbog čega?! Samo zato što je bahati klinac bio nepažljiv i neodgovoran - ispričao je Stanišić za Srpski telegraf bez imalo živosti u glasu.


Stanišić je naglasio da o samoj nesreći ne smije da govori javno u toku procesa. Međutim, otac stradale Maje Isailo Šljivančanin, bivši dugogodišinji gradonačenik Žabljaka, rekao je da se nada da će tužilac izdejstvovati ostanak maloljetnika u pritvoru.

- Tužilaštvo se žalilo i nadam se da će krivac ostati u pritvoru i da neće biti pušten, kako pišu mediji da već jeste, uprkos jemstvu koje nudi njegov otac - rekao je Šljivančanin.

Iz suda u Kotoru se oglasio i sudija Špiro Pavićević, koji je istakao da Marko S. ostaje u pritvoru sve dok sudska odluka ne bude pravosnažna, s tim da se ona trenutno osporava žalbom tužioca.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.