x

imovinska karta

Jahta od 6 miliona eura, vozni park i Madonna im je komšinica: Brena i Boba izgradili imperiju! Evo koliko je njihovo bogatstvo!

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović izgradili su pravu imperiju, pa trenutno uživaju u bogatstvu koje posjeduju.

Brena i Boba, naime, sa sinom Viktorom žive u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi, a osim te vile, posjeduju i nekoliko nekretnina, automobile kao i raskošnu jahtu.

Vila je u unutrašnjosti prepuna detalja u nijansama bež i zlatne boje na kojima se može primijetiti i pozlata.


U dvorištu je veliki bazen na dva nivoa, koji je okružen zelenilom. Poznati par posjeduje i stan u Crnoj Gori i to u jednoj od najskupljih zgradi u Budvi.

Tako su kupili "kraljevski apartman", kako nazivaju apartmane u luksuznoj zgradi, a cijena kvadrata je čak 4.000 eura. Kada se sve sabere, ako stan koji su Brena i Boba uzeli ima bar 70 metara kvadratnih, cijena nije ispod 280.000 eura, piše Telegraf.rs.


Pored apartmana oni posjeduju i jahtu na kojoj uživaju kad god su u prilici.

Cijena jahte iznosi nevjerovatnih 6.000.000 eura, a na njoj provode većinu vremena kada su na crnogorskom ili hrvatskom primorju, gdje je ona često i usidrena tokom zimskih dana.

Boba i pjevačica posjeduju kuću u Majamiju, gdje im je komšinica ni manje ni više nego kraljica popa Madonna.


Brena je priznala da je nekoliko puta naletijela na pjevačicu, ali da nisu razgovarale.

- Srela sam Madonnu u Monte Karlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbjeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madonna" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.


Kuća je vrijedna više od 900.000 eura, a ima preko 400 kvadrata i nalazi se na samoj obali mora.

Pjevačica i bivši teniser posjeduju i stan u Monte Karlu od 150 kvadrata, u kom se nalazi veliki dnevni boravak sa dvije kuhinje, terasa, spavaća soba kao i tri sobe za goste.


Oni su su 2016. godine renovirali stan, i samim tim promijenili su sav nameštaj. Oni su za to izdvojili čak 50.000 eura.

Pored nekretnina, bračni par posjeduje i nekoliko luksuznih automobila kojima često obilaze luksuzne destinacije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.