x

Jala Brat se oglasio nakon brutalnih optužbi da je pozivao na ubijanje Srba! (FOTO)

Jala Brat oglasio se na društvenim mrežama nakon što je optužen da je pozivao na ubijanje Srba. Ponovo su aktuelni napadi na Jalu i Bubu na temu od prije nekoliko godina, kada su optuživani da šire govor mržnje protiv Srba, zbog izvijesnog grafita koji se vidi u jednom dijelu spota za pjesmu "Borba" snimljenog 2015. godine, a na kojem piše "Ubij Srbina".

Povodom cijele situacije Jala je riješio da se obrati svojim fanovima na Instagramu.

- Opet ista situacija kao pred koncert na Tašmajdanu! Kakva slučajnost, opet par dana prije samog koncerta viralno počnu da kruže fotošopirane gnusne obmane i laži na kojima nam pokušavaju nametnuti etiketu nacionalista. Čitav j**eni život sam pod udarom tih istih nacionalista jer sam dijete koje je rođeno, raslo i odgajano sa tonom ljubavi u jednom mješovitom braku i ponosan sam na to, jer sam učen da su svi ljudi jednaki i da je baš ta ljubav iznad svega!


Moja porodica je izmiješana svim vjerama i kako onda da ja budem nacionalista, kako molim vas?? Znači, to bi značilo da ja mrzim svoju majku koju volim više od života, da mrzimo pola svoje porodice, prijatelja i kolega. Neću se više nikada nikome pravdati za ovakve optužbe , ali morao sam ovo podijeliti sa vama dragi moji koji me pratite, slušate i podržavate sve ove godine, toliko vam bar dugujem, a za sve ove što plasiraju ovakve optužbe neka ih bude stid i sram, al' karma je k*čka stara vratiće se ko bumerang! - poručio je reper.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.