x

Janjuš i Zoki postali su pravi hit! Odgovaraju na najprljavija pitanja: Evo gdje Šumadinac ima se.s i da li je njegov cimer probao sa više njih!

Zoki Šumadinac i Marko Janjušević Janjuš postali su prava senzacija u rijalitiju, ne samo zbog razlike u visini, već i zbog smisla za humor.

Njih dvojica odogovorili su na nekoliko intimnih pitanja "bez dlake na jeziku". Zoki je priznao sa koliko žena je spavao, ali i gdje voli da ima intimne odnose.

"Mnogo više od 30, ne znam stvarno. Ne postoji neko čudno mjesto, niti neprikladno, čovjek može da vodi ljubav gdje god osjeti potrebu. Ja vodim ljubav i po automobilima, i po prirodi", rekao je Zoki.

Pitanje za košarkaša bilo je da li je ikada spavao sa više žena istovremeno, a odgovor je iznenadio sve.

"Naravno da da, ovo je 21 vijek", izjavio je Janjuš, koji je priznao i da je imao s*ks sa crnkinjom, dok je radio u inostranstvu.


Jednom prilikom Janjuš je vidio i Zokijev spolni organ, pa je sada ispričao svoje utiske.

"Pa iskreno, ja ovako nešto nikada nisam sreo. Ovo je za mene bio pravi šok. Ali sam ga baš jako zavolio. Tako da... Šta reći? Vidio sam prvo da nešto muti sa kanapima i koncima. Mislio sam da to krije u gaćama i onda mi se skinuo u cugu kada sam mu rekao: "Zoki, daj da vidim". Od tada sam shvatio da je najpoželjniji muškarac", govorio je Janjuš u emisiji "Ami Dži šou".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.