x

Janjuš prevario ženu sa četiri starlete: Oženjeni zadrugar ne može da odoli atraktivnim djevojkama!

Marko Janjušević Janjuš prevario je ženu sa četiri poznate djevojke u rijalitiju, dok je sa tri imao s.ks skriven od oka kamera na imanju u Šimanovcima.

Bivši košarkaš šokirao je domaću javnost kada je u "Zadruzi 3" ozvaničio ljubavnu vezu sa starletom Majom Marinković, s kojom svakodnevno ima s.ks i ne krije se uprkos činjenici da ga u spoljnom svijetu gleda žena Ena i kćerkica Kruna, koju voli više od života. On je prije neko veče za crnim stolom priznao da je bio sa četiri djevojke u vrijeme boravka u "Zadruzi 1 i 3". On je slab na silkonske ljepotice i, po svemu sudeći, ne može da im odoli.

Rijaliti je došao do njegove prijateljice kojoj se povjeravao, pa nam je ispričala o svim detaljima koje joj je rekao.


- Nije samo Marko krivac, krive su i te žene, one su ga zavele, vijdele su da pilji u njih, da ne može da im odoli. Sve je to ista vrsta žena, namiguše koje su ušle u rijaltii da se bore za opstanak, pa im je on bio odlična žrtva tako labilan i izgubljen. Pričam ovo zbog njega, da razotkrijem kakve su to nemoralne djevojke. I da Ena zna da nije njegova krivica. U prvoj "Zadruzi" je odlijepio za Sarom Reljić i tu je sam kriv jer mu ona nije dala povoda, nije čak ni gledala u njega. On je balavio za njom, gutao je pogledom i pisao joj ljubavna pisma. Tako plava, slatka, njegov tip žene. Kada je pismo došlo do produkcije, on se povukao. Ko zna šta bi bilo sa Sarom da nije ispalo tako - počinje Janjuševa drugarica koja nije željela da je imenujemo zbog njene porodice i prirode njenog posla. Ona kaže da je poslije lijepe Reljićeve, kao utjeha, uletjela Ana Korać, za kojom je takođe odlijepio, ali, kako dodaje, ona je kriva jer ga je zavela:


- Ta silikonka je opasna zmijica. Gledala ga je, gutala pogledom i zavodila na svakom koraku dok nije zagrizao mamac. "Kad me je pogledala, utroba mi se pomjerala svaki put. Od njenog pogleda sam bio hipnotisan i nisam znao gdje udaram. Vidio sam da hoće s.ks sa mnom. Da me želi kao nikada. Jedne večeri smo se zavukli u štek i desilo se. Nikada to ne bih rekao javno. Bilo nam je prelijepo, ali ostalo je na tome", rekao mi je tada on. Eni se pravdao kako su to mediji samo napumpali, da je produkciji bila potrebna dobra priča i da je to razlog što su to plasirali. Ona mu je mučenica povjerovala. Šta će žena, kao svaka žena, majka, želi da sačuva dom - nastavlja Janjuševa drugarica.

Nakon što nam je priznala za dvije afere koje je imao, uslijedilo je zatišje i pauza tokom "Zadruge 2", a onda je ušao u treću sezonu. Iako je obećao ženi i porodici da više neće biti ispada i da neće pristati na igre produkcije, desio se haos.


Izvor blizak produkciji kaže da je Janjuš ozbiljno psihički poljuljan i da mu je krivo jer je ponovo obrukao sebe i ženu.

- On se ove sezone zagledao u starletu Ivanu Šopić, koju nije mogao da gleda koliko ju je želio. I ona je vidjela da je slab na nju, neprimjetna u moru zgodnih djevojaka bacila je mamac na njega. Nije časio ni časa i prihvatio je igru. Kroz nekoliko dana su se spanđali i imali s.ks. Produkcija je sve vidjela, ali neće da puste snimke jer su sramotni. Sve se vidi. Gori su od Nadežde Biljić i Mikija kad su se s.ksali na Vaskrs u "Zadruzi 2".


Ivana ga je šutnula, a onda javno priznala da su imali aferu. Ni to ga nije pokolebalo da naskoči na četvrtu ženu iz rijalitija. Nakon Sare, Koraćke i Šopićke, Janjuš se smuvao sa Majom Marinković. Niko ne zna kako jer on nju nikada nije simpatisao. To sa njom je otišlo predaleko i sada se s.ksaju otvoreno. Kamere snimaju njegov blud i razvrat svakoga dana. Dopustio je da ga jedna jeftina starleta bije. I sam je za crnim stolom priznao da je slab na silikonke i da je bio sa četiri djevojke u "Zadruzi".

Posljednja, tačnije Maja, doći će mu glave - završava izvor blizak produkciji koji je odlično upućen u sva dešavanja na imanju i Šimanovcima.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.