x

smirio se

Janjuš pronašao mir u manastiru: Dok mu se bivše provode, rijaliti učesnik je u društvu one koju najviše voli!

Marko Janjušević Janjuš godinama je u centru skandala zbog svog burnog ljubavnog života, a sada je konačno pronašao vrijeme za svoju nasljednicu Krunu, koju je dobio iz braka sa bivšom suprugom Enom.

Janjušević se oglasio na svom Instagram nalogu, gdje je postavio fotografije sa Krunom, i to dok su bili u posjeti manastiru, a njegovi pratioci pozdravili su njegovu odluku da posjeti ovo sveto mjesto.


"Kralju, pazi to dijete od Majaki.e, ona je spremna na sve, odmaraj sa svojim anđelom, mani se nebitnih osoba koje su ti srušile moral, rasturile divnu porodicu da je bogdo i Ena sa vama, ali što je tu je pozdrav odmarajte i uživajte", "To je ljubav, to se voli", "Dokaz da je tvoja bivša supruga veliki čovjek!!! Poslije svega što se nagledala u onom rehabu.,dozvolila ti da provodiš vrijeme sa Krunom, to govori o njoj kao majci misli i na sreću svog djeteta, a i za tebe je našla izgleda razumijevanje!" - samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod ove Janjuševe objave.


Podsjetimo, Janjušević je pred kamerama rijalitija "Zadruga" prevario svoju tadašnju suprugu i uplovio u romantičan odnos sa rijaliti zvijezdom Majom Marinković. Vezu sa Majom završio je nakon izlaska iz posljednje sezone rijalitija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.