x

Janjuš se na sceni pojavio kao Sneki: Publika u studiju vrištala od smijeha! (VIDEO)

Peti po redu koji su izašli na velelepnu scenu večerašnje "Zadrugovizije" bili su Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović. Njih dvojica su na samom početku nastupa oduševili žiri svojim kostimima, a imitirali su Snežanu Babić Sneki uz numeru "Sneki rep"

Žiri i publika plakali su od smijeha kada su vidjeli dva Marka u haljinama i ful opremi za nastup, a oni su dali sve od sebe da se što bolje predstave. Tokom njihovog nastupa niko u studiju nije skidao osmijeh s lica.

Nakon nastupa, stručni žiri dao je svoje komentare.


- Kad sam krenuo, biću kratak, bilo je fenomenalno. Ovdje smo došli da se smijemo. Tvoji ispadi s pjevanjem je nešto što će da se prepričava koliko već večeras - rekao je Gastoz.

- Nemam riječi, ja se ovako nisam smijala od osnovne škole. Meni je Janjuš bio favorit u svakom rijalitiju. Odlično telo imaš, ali nikada ne bih voljela da te vidim u ovakvom izdanju, jer si noćna mora! Bravo za hrabrost, ali što se tiče imitacije, opet bravo za hrabrost - pričala je Maja Nikolić.


- Milan Milošević se preparirao od smijeha, pozdravlja te, sada mi je poslao poruku. Žaklina može u penziju. Ja jedna čekam da ovo pogledam još 10 puta na Jutjubu. Imali smo mi gorih blamova na Jutjubu, tako da opušteno. Bilo je super, ludilo je bilo! Samo se zezajte - rekla je Kija.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.