x

Janjuš uhvaćen sa ženom, Maja izgorjela od bijesa! Odmah ga je pozvala, a onda se oglasila: Iznervirala sam se, on je meni rekao...

Danas je objavljen snimak na kom se vidi da je Marko Janjušević Janjuš zajedno sa ženom i kćerkom u šetnji, te da šopinguju kao prava porodica. 

I ovo ne bi bilo ništa čudno da Ena, Markova žena, nije njemu na superfinalu treće sezone "Zadruge" preko brata poručila Janjušu da ne dolazi kući, te da će se čuti kroz nekoliko dana kako bi popričali oko razvoda zato što ju je on javno prevario sa Majom Marinković u Zadruzi.

Maja u prvom trenutku nije mogla da priča, a nakon nekoliko minuta se javila i odgovorila sljedeće.


- Rekao mi ja da samo moraju da funkcionišu zbog Krune, da nisu ponovo zajedno, da ga ta priča ne zanima... Izvini, iznervirala sam se, rekao mi je samo da moraju da funkcionišu normalno zbog Krune, da mu ne pada na pamet da se mire. A i ovaj snimak... To je snimljeno danas? Da, pa rekao mi je, okrenula sam ga čim mi je stiglo to (snimak), kaže da to nema veze sa životom niti planira da se miri, vodili su dijete zajedno i to je to - rekla je Maja, a na pitanje da li su se Janjuš i ona vidjeli, ostala je misteriozna:

- To ne mogu sada da ti kažem, to ću ti reći u subotu, imam neke svoje razloge... Nadam se da me razumiješ zašto - zaključila je Maja.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.