x

Janjuša istjerala žena, smuca se po hotelskim sobama: Pokušao da joj se vrati pa dobio pedalu!

Bivši učesnik "Zadruge 3" Marko Janjušević Janjuš nakon javne afere sa Majom Marinković uništio je odnos sa još uvijek zakonitom suprugom Enom Janjušević. Kako Srpski telegraf saznaje, Janjuš je nakon medijske pompe mislio da su se strasti smirile, te je prije nekoliko dana pokušao da se vrati u svoj dom u kom žive Ena i njihova kćerka Kruna. Međutim, supruga nije htjela ni da čuje za to.

Naime, kako izvor blizak bivšem zadrugaru navodi, Marko je pijan usred noći došao na vrata da moli ženu da ga primi nazad.

- Napravio je skandal! Nakon izlaska iz "Zadruge" bio je kod druga, ali se nadao da će ga žena primiti nazad. Pošto je popio, teturajući se, došao je na vrata, počeo da zvoni i lupa usred noći dozivajući Enu. Ona je ubrzo otvorila vrata da ne bi probudio komšiluk, a on je počeo da kuka i da moli da ga primi u kuću. "Kajem se, Ena, kraljice moja, molim te, oprosti mi ako možeš. Primi me u kuću", govorio je, a ona mu je samo rekla: " M.š, klošaru pijani. Makni se s vrata ili ću zvati policiju. Neka te Maja sad primi, a na sudu ćeš vidjeti! Nemaš ti više ni stan ni taj prljavi honorar". Nakon toga je zalupila vrata, a on je ostao ispred - navodi dobro obaviješten izvor.


Kako nije imao više gdje da ode, Janjuš se smjestio u jedan hotel na Paliluli, gdje sada boravi.

- Bilo ga je sramota da više bude bratu na grbači, pritom, nije jednostavno, znate, novinari ga prate, on je nervozan, pod pritiskom, samo ljudima pravi probleme. Zato je riješio da ode u hotel. Smjestio se u jedan etno-hotel u Beogradu, gdje boravi dok ne vidi gdje će da živi. Ena mu daje da vidi Krunu, ona bude s njim u hotelu, a prema svemu sudeći, moraće uskoro da pređe u podstanare - objašnjava izvor.


- On još uvijek nije načisto sa Majom, to je ono najgore. Osramotio je porodicu, a nije se opametio. Koja bi ga žena primila nazad... Nema od toga ništa - završava izvor.

U prilog navodima izvora govori i Janjuševa posljednja objava na Instagramu. Na video-snimku u kom dočekuje kćerku Krunu vidi se da je okolo nje etno-atmosfera kompleksa u kom se Marko trenutno nalazi.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.