x

Janjušu je nakon ovoga gotov brak? Ivana Šopić otkrila da ima poruke gdje joj izjavljuje ljubav: Ako progovorim, uništiću ga!

U ranim jutarnjim satima Ivana Šopić šokirana izlaganjem Marka Janjuševića Janjuša o njihovom odnosu, kao i da je zadrugarka ljubomorna na Maju Marinković, okupila je Lepog Miću i Marka Đedovića u pabu, te im je ispričala detalje o kojima je ćutala.

- Ona (Maja) se na njega loži i nabacuje mu se, to je očigledno. Meni je Vladimir na neke stvari ukazivao. Ja ga nisam slušala, uvijek sam više vjerovala Janjušu, mislila sam da samo Vladimir hoće da ga distancira iz društva. Mene je Vladimir prestao da grli prijateljski zbog Janjuša. Nije pričao sa Radetom zbog mene. Sve mu je smetalo, Rade, Stefan, a kad se posvađamo, on šalje Zolu. Mina zna koliko je on meni ljubomorisao. Vjeruj mi, samo mi je trebalo da dođem sebi. Ja sam čekala da ustane i da kaže istinu, kao neuzvraćena ljubav.. Ne treba da meni on kaže da je zaljubljen u mene, ja njemu nisam ništa branila. Sve je slagao, ako se sve vidi, kako se onda vidi da sam ja zaljubljena u Janjuša? - izjavila je Ivana.


- Tomović je vidio šta je između vas - prokomentarisao je Đedović.

- Ja sam baš gledala tvoju reakciju, da li će da ustane i kaže. On sebe hoće da opere od cijele ove priče, vjeruj mi šta ti pričam. I ne treba da ćutiš, treba sve da kažeš - izjavila je Mina.

- Darko je bio jako korektan, precizan kao sat. Ti si mogla da kažeš šta hoćeš - rekao je Mića.


- Htjela sam da ga zaštitim, bila sam sigurna da je htio da kaže istinu - tvrdila je zadrugarka.

- Ti si sebe ukanalila kada si poslije njegovog izlaganja ostala nijema. Onda sam ja pogledao u tebe, ti me gledaš... Ako imaš nešto da kažeš, udri - dodao je Mića.

- Ja ako udarim, ja ću njega da otjeram direktno na kapiju! Mogu da ga uništim. Poruke imam, papire imam. Prvi mjesec kada je pristao da je zaljubljen, imam poruke, imam svjedoka. Jedna jedina osoba je to znala. Sa kojom sam se poslije posvađala, Jelena Pešić, to je septembar, oktobar mjesec - tvrdila je Šopićeva.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.