x

Jarki tuš za oči najnoviji je make-up trend!

Ako ste aktivni na društvenim mrežama, velike su šanse da ste do sada naišli na ovaj trend. Beauty blogerice kao i zvijezde širom svijeta oduševile su nas svojim make-up kombinacijama u kojima dominiraju jarke boje tuša za oči. 

Jedna linija narandžastog ili plavog tuša za oči potpuno će promijeniti vaš makeup, a odličan je dodatak kako dnevnim tako i noćnim ljetnim modnim kombinacijama. Plavi vodootporni eyeliner savršeno će pristajati uz jednostavni kupaći kostim i bezbrižno izležavanje na plaži dok će vas jedna linija žutog tuša za oči potpuno izdvojiti iz mase na noćnom koktel partyju.

Ako ste se do sada oslanjali na prirodni make-up look prepun smeđih i bež nijansi, sada je vrijeme da izađeteiz kalupa i isprobate nešto potpuno drugačije. Ono smo naučili za vrijeme karantina je to da je život nepredvidiv i da trebamo eksperimentisati i uživati u svakom trenutku najviše što možemo. Zato krenite u shopping i isprobajte neki od izdvojenih lookova.

#1 Električno plava

Ova je boja odlična za vas ako niste spremni nositi odvažnije boje poput žute ili narandžaste. S plavim tušem za oči bićete u trendu bez prevelikog odstupanja od vlastitog stila.

#2 Jarko narandžasta

Jarko narandžasta boja vrlo je popularna ove godine. Često je možemo vidjeti na modnim detaljima, a sada je zavladala i svijetom make-upa.

#3 Žuta kao sunce

Žuta boja odlično će izgledati na vašim očima, a posebno će vam lijepo stajati nakon što potamnite na plaži. Ovaj odvažni look možda nije za svakoga, ali vas podstičemo da ga isprobate jer je apsolutni hit sezone.

#4 Prirodno zelena

Ništa ne govori proljeće i ljeto kao zelena boja. Kako se budi priroda, neka se tako probudi i vaš avanturistički duh koji će vas podstaknuti da isprobate ovaj odličan look. Zagasito zelena olovka za oči popularna je već duži niz godina dok je nešto svjetlija i izražajnija nijansa postala trend tek nedavno.

#5 Nježna ružičasta

Iako je nježna, ružičasta boja sigurno nije za zanemariti. Ako je dobro ukomponujete u make-up, može savršeno istaknuti vaše oči i pretvoriti vas u pravu trendsetericu.

#6 Jedinstvena ljubičasta

Možda mislite da ljubičasta boja nije za svakoga, ali jednom kada isprobate ovaj look sigurno ćete promijeniti mišljenje. Ljubičasti detalji savršeno će pristajati uz crnu odjevnu kombinaciju.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.