x

više neće tražiti djevojke preko interneta

Javila mu se prelijepa i fatalna Ukrajinka: Razmijenili su 800 poruka, a onda mu se desio nezamisliv užas!

Kada je Britanac Kolin Or (40) preko jedne internet stranice za upoznavanje upoznao Ukrajinku Olgu Marčenko, mislio je da je to ljubav njegovog života. On i Ukrajinka razmijenili su više od 800 elektronskih poruka, hiljade poruka na WhatsAppu, brojne telefonske pozive i fotografije.

Kolin je tokom njihove veze 32-godišnjoj Olgi slao i novac koji joj je bio potreban za izdržavanje kćerke, sa kojom je živjela u ukrajinskom gradu Lugansku.

Nakon nekoliko mjeseci 'online' veze, Olga mu je priznala kako bi voljela da živi u Edinburghu sa njim. Kolin je odmah otišao na Western Union i poslao joj novac, ali kada je došlo vrijeme da napokon uživo vidi izabranicu svoga srca, duboko se razočarao.


Olga je sa kćerkom trebala da sleti na aerodrom u Edinburghu, a Kolinu je opisala šta obe imaju na sebi kako bi ih lakše prepoznao. Ali, kada je došao na aerodrom da bi ih pokupio, njih dvije nisu izašle iz aviona, koji je stigao iz Ukrajine.

Kolin je pomislio kako se Olgi nešto dogodilo pa je prijavio policiji njen nestanak. Ipak, policija mu je otkrila kako osoba pod tim imenom stanuje izvan Velike Britanije, te da nije nestala.


Kolin je tada shvatio da ga je fatalna Ukrajinka prevarila i to zbog 1600 funti (oko 2. 000 eura) koje joj je on tokom njihove veze poslao.

– Naravno da sam u početku znao pomisliti da je možda riječ o prevari. Ali, nakon svih poruka, poziva i svega što smo prošli zajedno, mislio sam da sam napokon pronašao nekoga za sebe – rekao je tada ovaj 40-godišnjak.


– Kada bih mogao razgovarati s njom, samo bih volio da je pitam zašto baš ja. Od milion drugih muškaraca, zašto je izabrala radničkog muškarca srednje klase kako bi od njega krala. Krvavo sam radio i zaradio herniju, zbog čega moram ići na operaciju, a sve zato što sam njoj i njenoj kćerki htio pomoći – kazao je Kolin koji je svojim primjerom želeo da upozori druge ljude da ne vjeruju svima koje upoznaju na internetu uprkos tome kako se oni predstavljaju.

Iako su od tada prošle tri godine, Kolin je još slobodan te i dalje traži svoju srodnu dušu. Trenutno radi kao kuhar i u tom je poslu, čini se, vrlo dobar jer ima i svoj kurs.

.

.

.

.

.

Izvor: vecernji.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.