x

Javio se bivši muž Ilićeve ljubavnice i otkrio detalje koje niko nije znao: Devin je imao drugo ime do 6. godine!

Saga oko priznavanja očinstva se nastavlja i čini se da joj se ne nazire kraj. Mirjana Antonović, nekadašnja ljubav Miroslava Ilića, godinama pokušava da dokaže da je folker otac njenog sina Devina.  

Javnost ne zna da Mirjana ima još jedno dijete, ćerku Dijanu, koju je dobila u braku sa Danijelom Antonovićem, a on je takođe priznao i Devina kao svog sina i dao mu prezime.

Danijel se nakon višegodišnje sage oglasio pismom: "Moramo da razjasnimo da sam ja od Devinovog rođenja bio svjestan da on nije moj biološki sin. Mirjana i ja smo prethodno godinama bili razdvojeni i nismo živjeli zajedno, a bili smo u toku procedure razvoda. Nedugo poslije Devinovog rođenja sam saznao da je njegov biološki otac Miroslav Ilić - piše Danijel i nastavlja:


- Kad je Devin napunio šest godina i bio pred kretanje u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao kod njegove sestre, tako da dijete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za sve finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Brzo je advokat predao papire i Kristijan je postao Devin u njegovoj šestoj godini. Od samog početka sam u toku sa svim oko njegove tužbe da ustanovi očinstvo. Podržavam ga u borbi i smatram da je veoma važna. Žao mi je što zbog zdravlja neću biti u mogućnosti da lično prisustvujem suđenju u Srbiji - napisao je Danijel Antonović.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.