x

"znam da su se voljeli"

Javio se otac Dejana Dragojevića i otkrio šta misli o njegovom krahu braka s Dalilom!

Goran Dragojević, otac učesnika "Zadruge" Dejana Dragojevića prokomentarisao je turbulentan bračni odnos svog sina i snajke Dalile.

Njihov brak je, naime, na staklenim nogama otkako je postala nerazdvojna sa Filipom Carom, o čemu bruje svi učesnici, ali i milioni gledalaca.

Dalila je, inače, Dejanu poslije četiri godine koliko su u braku rekla da želi pauzu, da bude sama, što je njemu teško palo, te je planirao i bjekstvo iz "Zadruge", a u više navrata slomio se u Bijeloj kući i prolio gorke suze.


Dejanovom ocu Goranu lakše pada da ne gleda "Zadrugu" i sve kroz šta trenutno prolazi njegov sin.

- Ne gledam, stvarno, iskreno vam kažem, uhvatim neke stvari na Fejsbuku i po društvenim mrežama... Ni novinarima se ne javljam. Ne znam šta da vam kažem na osnovu cijele situacije, neka se izbori sam... Ja ne znam šta je u pitanju, šta se dešava - započeo je on i dodao:


- Znam da su se voljeli, da je sve ok bilo, a šta je sad... - priča Goran i komentariše sinovljeve suze zbog Dalilinog odnosa sa Filipom:

- Kada bih ga vidio, onda bih znao šta se i kako dešava, pa bih znao i kako ja da reagujem i šta da ga posavjetujem, ali ovako - stvarno ne znam.

.

.

.

.

.

..

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.