x

Je li kraj Mayine saradnje sa Jalom i Bubom? Ne znam zašto mi nisu čestitali na albumu, sigurno ne prate društvene mreže!

Popularna pjevačica Maya Berović iznenadila je fanove novim albumom “Intime”, kojim je krunisala 13 godina muzičke karijere. Iako svijetom vlada pandemija COVID-19 i pjevači mjesecima nemaju nastupe, Maya odlučila da obraduje publiku.

Pjevačica otkriva zbog čega se odlučila na takav korak, ali isto tako i u kakvim je odnosima sa drugim zvijezdama na estradi.

– Moja publika je mene toliko zadužila da sam ovim albumom željela da joj iskažem zahvalnost za svu podršku i ljubav koju mi pruža tokom moje karijere. Nisam imala nikakve kalkulacije, ovo je poklon mojoj publici.

Inače, tri pjesme potpisuju Jala Brat i Buba Corelli. Sve je iznenadila činjenica da nisu autori većine pjesama...


– Mi smo do sada radili, a ja sam ovaj put imala želju da uradim nešto drugačije. Uradili su ranije tri pjesme za mene i njih sam svrstala na album. Kada sa nekim radite dvije, tri godine u kontinuitetu, to postaje jednolično i, naprosto, željela sam promjenu. Postoji još jedna pjesma koju nisam svrstala na album zato što nisam stigla da uradim spot za nju. Kada je ekranizujem, sigurno ću je izbaciti.

Primjetno je da su njihovi odnosi zahladnili, pogotovo jer joj ni jedan od njih dvojice nije javno čestitao na albumu, a Maya to komentariše:

– Ne znam zašto mi nisu dali podršku. Sigurno su negdje na odmoru, ne prate društvene mreže i Jutjub (smijeh).

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.