x

Je li realno? Na rođendanu Ognjena Vranješa se pojavila i njegova supruga! Iskopirala Karleušu!

Ognjen Vranješ je proslavio rođendan u Atini uz folkerku Svetlanu Cecu Ražnatović. Dolazak pjevačice na privatno slavlje u svojstvu muzičke gošće je izazvao razne komentare, a osim Ražnatovićeve, na slavlju je bila fudbalerova bivša-sadašnja izabranica Danijela sa kojom ima kćerku. Ona je otišla toliko daleko da je na žurku došla sa frizurom kakvu je nosila Jelena Karleuša. 

Naime, i dalje se polemiše da li je Danijela sa Ognjenom Vranješom. Istina, nakon skandala koji je Ognjen izazvao početkom godine, mediji su pisali kako se razvela od njega. Međutim, upravo njeno pojavljivanje na rođendanu je pokrenulo medijske natpise kako je došlo do pomirenja sa Vranješom, kao i to kako je ona jedan od inicijatora da pozove Cecu Ražnatović da mu pjeva na rođendanskoj žurci.


Danijela je mnoge šokirala kada se na rođendanu svoje (nekadašnje ili sadašnje) jače polovine pojavila sa frizurom kakvu nerijetko ima Jelena Karleuša. U slučaju da su nagađanja o njihovom pomirenju netačna, onda se ovaj Danijelin potez može shvatiti kao čista provokacija fudbaleru, koji je u januaru izazvao skandal neviđenih razmjera. Inače, bivši reprezentativac BiH je iste večeri slavio kćerkin rođendan,  s tim da je slavlje uz Cecu nastavljeno u kasnijim satima, 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.