x

Ako sumnjaš…

Je li ti dečko vjeran ili se viđa i čuje s drugim curama? 8 sitnica u ponašanju koje će otkriti prevaru

Može misliti da je toliko pažljiv da ga nikada nećeš uhvatiti, ali postoje načini na koje ga možeš uhvatiti, a koji mu nikada ne bi niti pali na pamet da će ga odati. Boli kada saznaš za prevaru, ali bolje da saznaš nego da te vara iza leđa mjesecima.

Za neke je prevara već i dopisivanje s drugim curama, a za neke tek nešto više poput redovitog nalaženja ili ljubljenja. Sve ovisi od para do para, ali prevara je prevara. Ako vaša veza nije otvorena, vjerojatno ćeš htjeti da se tvoj dečko niti ne čuje niti ne vidi s nekim drugim curama. Je li ti stvarno vjeran ili ti mulja nešto iza leđa? Iako boli, bolje je znati istinu, koliko god ona u tom trenu bila bolna. Postoje očiti znakovi prevare koje svi već znaju, ali ovo su oni manje očiti. Njih ti neće moći sakriti jer neće niti znati da ćeš upravo ta ponašanja pratiti i pažljivo promatrati. Ovih 8 sitnica u ponašanju najčešće znače da postoji i druga cura.

1.Uvijek ti se javlja u isto vrijeme, a ako mu u drugo pošalješ poruku, ne odgovara

Čini se kao da je svaki dan dostupan u točno određeno vrijeme i ako mu izvan njega pošalješ poruku, muk. Osim ako tada ima školu, trening ili neku takvu obavezu, to je opravdano, ali ako nema i izmotava se i ne želi konkretno reći zašto se nije javio…

2.Odjednom počne koristiti neke riječi koje inače nije

Kada se nekome odjednom promijeni način na koji priča, počne koristiti neku novu poštapalicu ili neku novu riječ, vjerojatno je da je to pokupio od nekog novog u svom životu. To je najčešći način na koji pokupimo promijene u govoru.


3.Iznenada promijeni svoju tipičnu rutinu

Svi imamo neku rutinu, neke radnje kojih se uvijek držimo i radimo ih u isto vrijeme. Ako ih netko promijeni iznenada bez ikakvog očitog razloga, ovo može biti razlog.

4.Odjednom svuda želi ići bez tebe

Bilo da ide s frendovima na cugu, do grada, u shopping ili u šetnju. Do sada mu nije smetalo da ideš s njim, ali odjednom želi ići sam jer 'želi malo vremena za sebe'. Nije loše u vezi odvojiti vrijeme za sebe, ali naravno da je sumnjivo kada odjednom nisi dobrodošla da ideš s njim.

5.Počne se ponašati luđe nego inače

Kada ljudi nešto skrivaju, žele odati dojam kao da je sve super i da su opušteni. Toliko žele prodati tu priču da se lako dogodi da pretjeraju i počnu se ponašati luđe nego inače.


6.Ima ispade ljubomore koji nemaju smisla

Kada ti dođe poruka brzo gleda preko tvog ramena od koga je, kada lajkaš fotku nekom dečku napravi od toga dramu…zato što on ima nekoga, sada počinje sumnjati da i ti imaš. Prije nije imao takve ispade ljubomore jer mu nije to ni bilo na pameti.

7.Kada čuje da netko drugi vara, staje na stranu te osobe

Čak i da mu je to prijatelj, varanje nije nešto što se može opravdati i što je u redu. Nema situacije u kojoj je to u redu.

8.Nervozniji je nego inače

Pod stresom je više nego prije, a nema logičnog razloga jer mu se ništa drugačije ni čudnije ne događa u životu. Osjeća se krivim i boji se da ćeš otkriti i krene biti nervozan oko tebe i ne može se opustiti.


(Teen385)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.