x

Je.ao te pritisak, ustaj folirantkinjo: Miljani se slošilo, Zola i Marija je vrijeđali dok se savijala po podu!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su imali svađu, a nakon toga je Miljana počela da se žali na bolove u grudima i kako joj je loše.

Insistirala je da joj se pruži pomoć i izmjeri pritisak, a uskoro se nekoliko zadrugara okupilo oko nje.

Odmah se u sobi pojavila i njena majka Marija Kulić koja je svojoj nasljednici poručila da se ne folira, a nakon što su izmjerili pritisak utvrdili su da se Miljana odlično osjeća,  onda je Kulićeva počela i da se smije. Zatim se Miljana posvađala opet sa Zolom zbog Ivane Šopić, a Marija je tom prilikom stala na Čolićevu stranu.

- Samo sjenke vidim. Mama, hoću da padnem. Mama, ne mogu oči da otvorim. A glava, boli me. Oči... - govorila je Miljana.


- Šta je bilo? Šta je bilo, pitam te? Šta si to obukla? Nije te sramota, p..ka ti materina! Sram te bilo! Šta ti je visoko? Folirant, jedan običan. Folirantu! Neko ni dva dana ne bi bio sa tobom, budi sretna! Oblači pidžamu i u krevet. Idi se obuci! Ti si majka! Ne brukaj se - pričala je Marija.

- Idealan ti je pritisak! Evo, sada se smije - rekao je Zola.

- Namjerno prilazi Ivani Šopić i grli je ispred mene! Na žurku više neću da idem sa njim! - nastavila je Miljana da priča Mariji.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.