x

Jedan detalj je odao: Sve je spremno za ulazak Edine žene u rijaliti?!

Zilha Fetić, zakonita žena Edisa Fetića, poznatog kao Gospodin Torta, koji je ušao u "Zadrugu 3" kao navodni momak Dragane Mitar, oglasila se na svom Instagram nalogu, gdje smo uočili jedan detalj.

Podsjetimo, Edis ima troje djece sa svojom suprugom, ali je upao u ljubavni trougao ušavši u rijaliti, jer je njegova navodna djevojka, Dragana Mitar, iako ne priznaje, ušla u ljubavnu vezu sa Vladimirom Tomovićem.

Zilha se još nije oglasila povodom ove cijele situacije, ali je aktivna na društvenim mrežama, te je postavila stori na svom Instagramu, a ono što nam je zapalo za oko je da gospođa Fetić ima svoju fan grupu.


Poznato je da javne ličnosti i rijaliti igrači imaju podršku naroda, pa se okupljaju u grupama i fan stranicama, kako bi zajedno glasali i davali podršku.

Kao što se može vidjeti na fotografiji koju je postavila Zilha na svom Instagram storiju, ona ima fan pejdž sa nazivom "Zilha Karišik Fetić fan pejdž", što znači da ima podršku naroda, kao i svi rijaliti igrači, javne ličnosti.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je to nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenske regije. Sretan sam u braku, s dvoje djece i lijepom žena. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati testnu poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njenom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek nemojte me zvati, sve dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca cola i rekao mi je svoj šarmaterski šarm, ali ja sam osoba koja nikad vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je isprobati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio da učinim dobro. Drosagiede bi bili sigurni da je sve dobro prošlo i da će me supruga opet vidjeti nakon predivnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. Nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem vam da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili whatsapp na +2349014523836 ili viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.