x

Jedan od najimućnijih sarajevskih momaka ulazi u Parove: Benjamin Spahović Tigar najavio haos! (VIDEO)

Rijaliti šou Parovi će uskoro startati sa početkom, a producenti imaju keca u rukavu kada je u pitanju bosanskohercegovački takmičar. Naime, Benjamin Spahović zvani Tigar iz Sarajeva prijeti da napravi pravu pometnju u rijalitiju, čija su dešavanja svakodnevno šokirala javnost. 


Mlađi sin Izudina Ize Spahovića, Benjamin Spahović poznatiji kao Tigar, spreman je da napravi apsolutnu pometnju u vili Parova. Ne samo da se "naoružao" tajnama i informacijama o drugim takmičarima, nego je spreman da priredi pravi šou. Oni koji ga poznaju kažu kako je zabava zagarantovana, jer se ne libi da učini najluđe stvari, kakve na televiziji do sada nisu viđene. 


Benjamina Spahovića često oslovljavaju kao pripadnika zlatne mladeži u Sarajevu, gdje se često medijski eksponirao zbog razuzdanih i skupih zabava. On se na društvenim mrežama nerijetko hvali svojim skupocijenim automobilima, ali i vragolomijama, pa je očekivano da vila u Zemunu dobije sasvim novu dimenziju.


Kako saznajemo, on je već potpisao ugovor i 1. septembra ulazi u rijaliti. "Od mene možete očekivati rijaliti show time", poručio je on u kratkom videu i time najavio ludu i nezaboravnu sezonu Parova. 




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.