x

Jedna porodična! Aleksandra objavila sliku sa djeverom, nema sumnje udaje se!

Aleksandra Subotić je jedan od najjačih rijaliti igrača, a nakon Zadruge njena popularnost sve više raste i mnogi ljudi su stali na njenu stranu nakon što ju je bivši vjerenik David Dragojević ostavio zbog Ane Korać.

On se nije dobro proveo u emisiji kod Dušice Jakovljević jer ga je ona osudila zbog svega što je uradio, a on se nakon emisije u kojoj se prvi put suprotstavio Jakovljevićki objavio da se izvinjava Pink televiziji zato što je sretan.

Aleksandra sa druge strane čini se živi život iz bajke. Ona je odah nakon izlaska iz rijalitijia započela vezu sa svojom simpatijom, za sada nepoznatim biznismenom, kojeg nismo imali prilike da vidimo, sem kada je objavila sliku njegove ruke na svojoj butini, a mnogi su prokomentarisali ovaj postupak kao degutantan, a njegovu ruku kao ruku starijeg muškarca koji vozi skup automobil.


Nakon toga je izašla i vijest da se Aleksandra udaje za ovog biznismena, ali da je on veoma ljubomoran te da je već počeo da joj određuje šta smije, a šta ne smije da radi.

Aleks je ovu vijest na neki način i potvrdila danas kada je objavila sliku iz provoda, na slici su ona i Ljuba, one sjede sa strane, a u sredini je muškarac čije lice je prekriveno stikerom u obliku srca. U opisu je pisalo: "Jedna porodična, moj djeverko!" napisala je ona misleći na brata njenog dečka koji je sinoć slavio rođendan, a ona mu je za tu priliku naručila i tortu. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.