x

Jednom se živi, a ja ti nudim sjećanje... Dok se borila sa opakom bolešću, Donna Ares je skupila snagu i otpjevala posljednje, potresne stihove! Duša će vam se raspasti kada čujete njen anđeoski glas! (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža prisjetili su se kako je bilo prije 4 godine prije nego što je pjevačica Dona Ares umrla od teške bolesti sa kojom se nekoliko puta borila. Dona Ares se dva puta hrabro izborila sa rakom dojke, ali treći put nije uspjela. Bolest joj se vratila u januaru 2017. godine, a iako ju je sa optimizmom dočekala, uslijedio je tragičan kraj.

Ona je u svojoj karijeri napisala i komponovala desetine hitova, a njene pjesme poput: "To mi nije trebalo", "Idi idi moja vilo", "Sviraj nešto narodno" (duet sa Halidom Bešlićem), "Ubila me tvoja nevjera" i druge, samo su neke koje će se još godinama pjevati.


Ipak, jedna se posebno izdvaja, a to je "Suze moje plaču za oboje", koja je izdata 2014. godine. Dona je sa svojom ekipom tada uživo otpjevala ovu baladu, a to će vas sigurno rasplakati.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.