x

Jednostavne i praktične jesenje frizure savršene za svaki dan

Izdvojili smo za vas nekoliko dnevnih frizura, koje će učiniti da svakog dana izgledate dotjerano i njegovano. Riječ je, naravno, o frizurama koje ne traže previše vremena, pa ćete ih jednostavno i brzo napraviti i bićete spremne za svoj radni dan.

S obzirom na doba godine u kome se nalazimo, fokus je definitivno na praktičnosti frizure, što znači da je podignuta kosa definitivno naš prvi izbor. Omiljene frizure ove jeseni definitivno su nam niski rep, polurep i punđa. Pomenute frizure posebno volimo zbog njihove praktičnosti, a i zbog toga što ih možemo dopuniti omiljenim hair detaljima i tako njihov jednostavni pretvoriti u chic izgled, koji podiže svaki outfit.


Kada je puštena kosa u pitanju, ove sezone, kao i sezonama unazad na tronu omiljenih frizura nalazi se popularni bob, koji je savršen odabir za sve dame koje uživaju u prefinjenom i klasičnom stilu odijevanja.

Još jedan hit ove sezone su definitivno i nešto duže, messy šiške, koje savršeno odgovaraju casual outfitima i jesenjem vremenu.

Uz neku od ovih jednostavnih frizura vi ćete tokom ove jeseni uvek izgledati besprijekorno, a bez mnogo uloženog truda!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.