x

Jelena Golubović pred bijeg iz rijalitija zgrozila cijelu naciju! Kad je ovo uradila svima se želudac prevrnuo: Brendon nije mogao da vjeruje svojim očima! (VIDEO)

Luna Đogani zaprepastila je sve kada je mirisala helanke u rijalitiju, kako bi bila sigurna da su još uvijek "nosive". Zatim, mirišući čarape u novoj sezoni "Zadruge" ponovo je pokrenula loše komentare, međutim titulu koju joj je publika dodijelila Jelena Golubović oduzela joj je istresajući nos u šaku pa brišući ruke o zidove Imaginarijuma i odjeću koju je nosila. 


"Nemaš ništa toalet papir, maramice... Nemaš ništa ovdje! Kako da te slušam kad ne mogu da dišem" žalila se ona Brendonu koji nije mogao da vjeruje svojim očima.


"Jao, Jelena, ti to radiš u ruku, fuj! Jao, grozota! Molim te obriši dobro ruke, nemoj jaknu da mi isprljaš. Jao, Jelena, fuj", ponavljao je zgroženi Brendon dok se naciji želudac prevrtao.


Inače, Jelena je napravila haos bijegom iz "Zadruge 2". Ona se prije nego što je pobjegla požalila produkciji da se ne osjeća dobro, usljed čega joj je odmah pružena medicinska pomoć.


Međutim, ispostavilo se da je ovo bila laž. Ona je pobjegla, a zbog ovog kršenja pravila ona će snositi posljedice, odnosno moraće da plati kaznu od 50 hiljada eura.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.