x

Jelena Karleuša ganuta: Fan na prsima istetovirao riječi njene najljepše balade! (Foto)

Muzička zvijezda Jelena Karleuša je ličnost koja se može pohvaliti najvatrenijim fanovima, a ona sve one koji je vole naziva armijom.  JK u odnosu na kolege prednjači i u tome da se njen lik ili stihovi pjesama uveliko urezuju u kožu. Postoji na desetine osoba koje su joj posvetile tetovažu i kojima je Jelena inspiracija, a najnovija je dirnula i samu pjevačicu. 

Trend svuda u svijetu, pa i na našoj muzičkoj sceni jeste da sve javne ličnosti imaju fanove koji su na koži ucrtali njihove likove, stihove, citate... Time iskazuju ljubav i poštovanje prema osobi u kojoj nalaze ohrabrenje i motivaciju, kojoj se dive i slično, a kada je u pitanju Jelena Karleuša, bezbroj puta do sada smo se uvjerili da ima domišljate poštivaoce. 


Jelena Karleuša ima najveću arhivu fotografija s raznim tetovažama fanova. Inače, ona je i jedina domaća javna ličnost koja ima svoje dvojnice, što je nerijedak slučaj sa planetarno popularnim zvijezdama. Ovoga puta, naizgled neustrašivu i hrabru lavicu je ganula tetovaža fana, koji je na prsima istetovirao stihove, po mnogima njene najljepše balade - "Ko ovu dramu režira". 


- Ne traži više neg' što veče nudi , ja više nemam da ti dam, i nije važno šta će reći ljudi, već šta u sebi osećam - stoji istetovirano na prsima izvjesnog Stefana Mitića, a Jelenu je ova tetovaža toliko oduševila da ju je podijelila na svom Instagram nalogu. 


Inače, pjesmu "Ko ovu dramu režira" mnogi smatraju jednom od najemotivnijih balada na našim prostorima. Jelena je svojevremeno izjavila kako je smatra autobiografskom, a interesantno je kako je  muziku i aranžman radio Aleksandar Milić Mili. Pjesma je stara 22 godine, ali i dalje se na njenim nastupima pjeva najsrčanije i u horu. "Ko ovu dramu režira" je i omiljena pjesma Duška Tošića, Jeleninog supruga. 




Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.