x

Jelena Karleuša i Zorica Brunclik se srele oči u oči na koncertu Mire Škorić: Nastao muk, evo koja je prvo pobjegla!

Jelena Karleuša i Zorica Brunclik imale su prije nekoliko dana “bliski susret treće vrste” na koncertu Mire Škorić u beogradskom Centru “Sava”. JK i Brunclikova, koje su već dugo u žestokom medijskom ratu, srele su se u bekstejdžu dok su pružale podršku zajedničkoj prijateljici.

– Prije nego što će Mira izaći na scenu, Zorica i Kemiš su otišli kod nje u bekstejdž. Htjeli su da je pozdrave i požele joj sreću pred nastup. Dok su njih troje razgovarali, u prostoriju je ušla Karleuša i nastao je muk – priča dobro obaviješteni izvor Informera koji se zatekao na licu mjesta i dodaje:

– Čim je ugledala Jelenu, Zorica je momentalno izletjela napolje. Nije je ni pogledala. Odmah je sa Kemišem podruku ušla u salu i zauzela mjesto u prvom redu. Karleuša je sve iskulirala.


Sukob pjevačica počeo je u junu 2018. godine kada je JK u “Zvezdama Granda” takmičarki koja je izvodila Brunclikovu numeru rekla da se okane tih “starih dosadnih pjesama”. To je razljutilo Zoricu, koja je odmah ispljuvala Jelenu što je na snimanje došla u brushalteru u obliku pe.isa.

– Jelena, sramota me je tvoje sramote! Te pe.ise možeš da staviš gdje hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mjesta, ali ne da ih nosiš na javnom mjestu – poručila je Zorica svojoj kolegici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.