x

gostovanje nakon dugo vremena

Jelena Karleuša na RTS: Po ustavu, Kosovo je i dalje, i biće dio Srbije!

Muzička zvijezda Jelena Karleuša se nakon dugo godina pojavila na RTS-u u emisiji "Oko magazin". Pjevačica je komentarisala to što se nekima nije svidjelo što su fudbaleri Srbije nedavni plasman na Svjetsko prvenstvo slavili uz pjesmu "Veseli se srpski rode".

- Pa, kao neko ko je Srpkinja i koja vrlo dobro zna ustav ove zemlje, Kosovo je po ustavu i dalje, i biće dio Srbije, suvjerena teritorija naše države, tako da mi u toj pjesmi, tačnije, tekstopisac u toj pjesmi opisuje našu teritoriju – rekla je Jelena i dodala: 


- Čak i oni koji nisu tako jakog nacionalnog naboja, uvijek kad se proslavlja neka nacionalna pobjeda, ti duhovi se uvijek bude, što je negdje i normalno, Amerikanci kada proslavljaju neku pobjedu oni svuda iznose svoju zastavu, kao uostalom kao i svaka zemlja, tako da je vrlo normalno što Srbi slave sa pominjanjem onoga što predstavlja srpstvo i naš mentalitet - objasnila je JK, koja će uvesti Beograđane u Novu 2022. godinu ispred Skupštine grada zajedno sa Marijom Šerifović i Sarom Jo. 


.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.